A picture

Navigáció

Tartalom

A Föld napja - áprílis 22.

Typ: egyéb
Áprilisban több ünnep és fontos dátum található, ezek közül az egyik április 22, a Föld Világnapja, vagy ahogy mi ismerjük, a Föld Napja. Városi Hivatalunk alkalmazottjai ezért úgy döntöttek, hogy kitisztítják a parkot, öreg temetőt és Anyalát, hiszen Földből csak egy van, gondozzuk ezért környezetü

Napjainkban, amikor mindennapi életünket befolyásolja a Korona vírus, aminek köszönhetően minden közös összejövetel fel van függesztve, MEGKÉRJÜK mindnyájukat, akiknek fontos városunk tisztasága, hogy ebben a hónapban séta közben ne legyenek közömbösek az eldobott szemét láttán és gyűjtsék össze. A szemetet mindenki maga gyűjti, egyedül vagy családosan.

Nem alkotunk nagyobb csoportokat alkotni. Azt is mindenki maga dönti el, hogy a város melyik részét szeretné megszabadítani az eldobott szeméttől és mindezt séta közben meg teheti. Megkérünk mindenkit, hogy jelezzék a Városi Hivatal felé, hol hagyták hátra az összegyűjtött szemetet, hogy önkormányzatunk meg tudja szervezni azok elvitelét. Az összegyűjtött szemétről készített fénylépeket a következő e-mail címre lehet küldeni: ocu@nesvady.sk.

Szükség esetén szemeteszsákokat a Városi Hivatalban lehet kérni, ügyfélfogadási időben.

Köszönjük, hogy segítenek tisztán tartani városunkat és környezetünket.


Készítve: 20. 4. 2021
Legutóbbi frissítés: 20. 4. 2021 21:15
Szerző:
Oldal elküldése e-mailben