A picture

Navigáció

Tartalom

A Nemzetközi Gyermeknap sikeres volt

Typ: egyéb
A délutáni órákban a város fōterèn nagyon sok érdekes program várta a gyerekeket. A program megszervezését az YMCA Naszvad - nak köszönhetjük. Az ō közbenjárásuknak köszönhetjük azt is, hogy a gyerekek közé látogathatott a napszemüveges Santa Claus. Még a felhōtlen, napsütéses idōjárás is segített..

Már reggel óta gyermekkacagás hallatszott az óvodák udvarából. Az iskola udvarán pedig rengeteg érdekes, vidám versenyfeladat várta a gyerekeket , amelyeket a tanító nénik készítették el számukra. A nap folyamán a városi hivatal képviselōi ellátogattak az óvodákba és az alapiskolába . Átadták a gyerekeknek az ajándékokat és ezzel a gesztussal különlegesebbé tették számukra ezt a napot.

A délutáni órákban a város fōterèn nagyon sok érdekes program várta a gyerekeket. A program megszervezését az YMCA Naszvad - nak köszönhetjük. Az ō közbenjárásuknak köszönhetjük azt is, hogy a gyerekek közé látogathatott a napszemüveges Santa Claus. Még a felhōtlen, napsütéses idōjárás is segített abban , hogy egy nagyon szép délutánt éljünk meg együtt.

Ennek a szép napnak a lenyomatát megnézhetik a város fotógalériájában .


Készítve: 2. 6. 2021
Legutóbbi frissítés: 2. 6. 2021 21:59
Szerző:
Oldal elküldése e-mailben