A picture

Navigáció

Tartalom

A Városi Hivatal értesítése

Typ: egyéb
Tisztelt polgártársaink!
A Városi Hivatal meghatározta a 2021. április 7.-től érvénybe lépő ügyfélfogadási időpontot, amely időben a Városi Hivatal alkalmazottjának munkakörébe tartozik majd a helyi háztartási hulladék és az apró építési törmelék ügyintézése, ......

ami magába foglalja a matrica díjának befizetését és átadását azon polgárok számára, akik már befizették a kuka díjat. Azok számára, akik még nem fizették ki, lehetőségük van helyben is kifizetni, készpénzben.

     Azon polgártásaink, akik átutalással téritették meg a kuka díjat, lehetőségük van 2021. április 7. és 9. között személyesen átvenni a szemeteskukára ragasztandó matricát a meghatározott időben. A matricák átadását a Városi Hivatal három munkatársa adja ki.

     Mivel már az első nap nagy érdeklődés követte a matricák átvételét, két órával a hivatalos időpont előtt, már 13:00-kor hosszú sor keletkezett a Hivatalnál, ezért a Városi Hivatal, reagálva a kialakult helyzetre úgy döntött, hogy nem várakoztatja a polgárokat és azonnal elkezdi kiosztani a matricát. Ennek köszönhetően több mint 500 matrica kiosztására került sor.

     Megkérjük polgártársainkat, hogy a háztartási hulladék (kuka) elviteli díjának megtérítéséhez és a matrica átvételéhez április végéig használják ki a Városi Hivatal nyitvatartási időpontját, amivel elkerülhető lehet a sorok keletkezése, ami ebben a zord és pandemikus időben kiváltképp fontos.

     A 2021-es matricával nem ellátott szemeteskukákat a szolgáltató április végéig üríti ki.


Készítve: 8. 4. 2021
Legutóbbi frissítés: 8. 4. 2021 10:24
Szerző:
Oldal elküldése e-mailben